Ga direct besparen

Laat uw gegevens achter,
Wij nemen vrijblijvend contact op

Zakelijk    Privé

Wat is uw naam?


Wat is uw woonplaats?


Wat is uw email adres?
Op welk nummer bent u het best te bereiken?


Schrijf de code over om spam tegen te gaan
CAPTCHABedenktijd bij kopen woning

Bedenktijd bij kopen woning

De woningmarkt is overspannen. Er is veel meer vraag naar woningen dan dat er aanbod is. Het gevolg is dat veel woningen voor meer dan de vraagprijs worden gekocht. Toch blijft het voor de koper belangrijk het voorbehoud van financiering en de bedenktijd in de gaten te houden. Wij geven hierop een toelichting.

Lees verder ›
Zullen wij uw hypotheek eens nader bekijken?

Zullen wij uw hypotheek eens nader bekijken?

Gedurende de looptijd van een hypotheek (meestal 30 jaar) kunnen er veranderingen optreden. Veranderingen in bijvoorbeeld de (fiscale-) wetgeving kunnen soms aanleiding zijn eens te onderzoeken of rondom uw hypotheek aantrekkelijke verbeteringen mogelijk zijn. Wij geven u hieronder een aantal voorbeelden van “verbeterpunten” die wij in de praktijk regelmatig tegenkomen.

Lees verder ›
Een oriëntatiegesprek is geen adviesgesprek

Een oriëntatiegesprek is geen adviesgesprek

Voor veel mensen die voor het eerst een woning kopen is het niet altijd even duidelijk hoe het afsluiten van een hypotheek precies verloopt. Men heeft dan vragen zoals wat het voordeel is van een onafhankelijk adviseur boven het direct sluiten van de lening bij de bank. Of bijvoorbeeld de vraag op welke andere voorwaarden moet worden gelet dan alleen de hoogte van de rente.

Lees verder ›

Aanvragen energielabel bij verkoop of verhuur van uw woning

Het is verstandig om voor het einde van het jaar een definitief energielabel aan te vragen. In 2020 kan dit nog volledig digitaal voor minder dan 5 euro. Vanaf 2021 moet er een adviseur bij u thuis komen en zal het gemiddeld 150 euro gaan kosten. Het energielabel is verplicht bij de verkoop of verhuur van uw woning. Het energielabel is 10 jaar geldig dus ook als u het nu nog niet nodig heeft raden we aan om deze aan te vragen. U kunt dit zelf doen door onderstaande stappen te volgen.

Lees verder ›