Meteen naar de inhoud

Ook tijdens corona “zien” we u graag

video call

Het is ons beroep u van onafhankelijk advies te voorzien in het kader van financiële producten zoals hypotheken. Dat advies start vaak bij de signalering dat het verstandig is om bepaalde risico’s die u en uw gezin lopen, af te dekken.

Persoonlijk contact was, is én blijft belangrijk

Wanneer wij u helpen bij het financieren van een woning die u wilt kopen bespreken en onderzoeken wij samen met u welke alternatieven in de markt voor u goed passend zijn. Vervolgens verzorgen wij de contacten tussen u en de verschillende financiële instellingen. Vaak zijn het gesprekken waarin we intensief met onze relaties praten over hun huidige situatie en hun verwachtingen voor de toekomst. Dit zijn gesprekken van mens tot mens. Die gesprekken waren altijd belangrijk. Zeker nu veel relaties zorgen hebben, zijn ze extra belangrijk. Wij zijn ervan overtuigd dat persoonlijk contact van mens tot mens belangrijk blijft, ook nadat het coronavirus overwonnen is.

Corona maakt nu alles even anders

Het coronavirus maakt nu alles even anders. Samen aan tafel zitten en intensief met elkaar praten is lastiger of onmogelijk geworden. Natuurlijk is er de mail en de telefoon. En daar wordt in deze periode dan ook veel gebruik van gemaakt.

Daarnaast worden er ook steeds meer ‘nieuwe’ technieken gebruikt waarbij onze klanten en wij via beeldschermen elkaar kunnen zien, documenten uitwisselen en uiteraard met elkaar praten.  Ook ons kantoor beschikt over deze technieken. Natuurlijk is het even wennen, voor ons net zo goed als voor onze relaties. En het vervangt niet het ‘echte’ persoonlijke contact. Maar het is een goed extra hulpmiddel om in deze tijd met u en onze andere relaties te communiceren. De enige voorwaarde is dat u beschikt over een computer, tablet of mobiele telefoon met webcam en microfoonfunctie.