Ga direct besparen

Laat uw gegevens achter,
Wij nemen vrijblijvend contact op

Zakelijk    Privé

Wat is uw naam?


Wat is uw woonplaats?


Wat is uw email adres?
Op welk nummer bent u het best te bereiken?


Schrijf de code over om spam tegen te gaan
CAPTCHABetaal niet teveel rente

Een hypotheek sluit je vaak voor een lange periode af. Dit betekent echter niet dat je in de tussentijd niet naar een lagere rente kunt.

Oversluiten interessant?

Sinds 2017 geldt er strenge wetgeving waardoor hoge oversluitboetes verleden tijd zijn. Daarnaast staan de rentes erg laag en kunt u via ons profiteren van ledenvoordeel waardoor oversluiten erg interessant kan zijn.

 

Rentemiddeling

Met rentemiddeling betaal je geen oversluitboete maar wordt deze verrekend in de nieuw te betalen rente. Dit is vooral interessant als uw rentevaste periode nog enkele jaren duurt. Dankzij rentemiddeling profiteert u toch van de lage rente.

 

Minder betalen door stijgende huizenprijzen?

Ook zijn de huizenprijzen op dit moment weer flink aan het stijgen en lossen veel mensen af op hun hypotheek. Hierdoor wordt de hypotheek ten opzichte van de woningwaarde steeds kleiner. (Banken noemen dit LVT loan to value) Bij alle banken betekeBelenninghypotheek nt een lagere LTV ook een lagere rente, alleen past bijna geen enkele bank dit automatisch voor u aan. Onze software berekent dit automatisch en indien het interessant is, kunnen we ook direct een lagere rente regelen bij uw bank. Vaak is een WOZ waarde of een taxatie rapport al voldoende om bij dezelfde bank (zonder boete) een lagere rente te krijgen.

 

Wij houden voor onze leden automatisch bij of er mogelijkheden zijn om te besparen. Zijn uw gegevens bij ons bekend dan weet u zeker dat u goed zit. Zijn uw gegevens niet bij ons bekend en wilt u weten of u kunt besparen?

 

Maak dan een afspraak.

Bel 013-2110212 of laat je gegevens hier achter