Ga direct besparen

Laat uw gegevens achter,
Wij nemen vrijblijvend contact op

Zakelijk    Privé

Wat is uw naam?


Wat is uw woonplaats?


Wat is uw email adres?
Op welk nummer bent u het best te bereiken?


Schrijf de code over om spam tegen te gaan
CAPTCHAVerduurzamen? De ene woning is de andere niet

Verduurzamen? De ene woning is de andere niet

In onze adviespraktijk merken wij dat veel woningeigenaren interesse hebben om hun woning te verduurzamen. Maatregelen die bij het ene type woning passen, zijn minder geschikt voor een ander type woning. Wij hebben voor u een nuttige site gevonden met heel veel praktische informatie.

Praktische tips

Op de site www.degroenemenukaart.nl is een aantal verschillende type woningen te vinden. Van elke woning is een afbeelding beschikbaar. Door uw muis over de woning van uw keuze te bewegen worden praktische maatregelen zichtbaar die u in dat type woning kunt nemen om de woning te verduurzamen. Voor een aantal gemeenten treft u ook informatie aan over subsidiemogelijkheden.

Daarnaast bevat de site heel veel informatie over maatregelen rondom bijvoorbeeld verwarming, ventilatie en elektriciteitsverbruik.

Ons advies is om eens naar deze site te gaan en u te laten inspireren. Wilt u op enig moment maatregelen uitvoeren en heeft u daarvoor aanpassing van uw hypothecaire lening nodig?  Dan helpen wij u daar uiteraard bij!