Ga direct besparen

Laat uw gegevens achter,
Wij nemen vrijblijvend contact op

Zakelijk    Privé

Wat is uw naam?


Wat is uw woonplaats?


Wat is uw email adres?
Op welk nummer bent u het best te bereiken?


Schrijf de code over om spam tegen te gaan
CAPTCHAPartners Vaste Lasten Service

Vaste lasten service werkt samen met een aantal partijen om onze communicatie, website en service zo hoog mogelijk te houden. Hieronder vind u een overzicht van deze partners.


Dais&Lon - Vaste Lasten Service

Dais & Lon communciatiebureau

Dais & Lon is een communicatiebureau. Het is de passie van dit bureau om bedrijven tot in de kern te doorgronden. Bedrijven die meer klanten willen, zullen deze krijgen wanneer ze hun echte verhaal delen. Ons brein houdt van verhalen, het is een logische en leuke manier om kennis te verwerken. Wat Dais & Lon communicatie typeert is: PUUR, POSITIEVE ENERGIE, ENTHOUSIAST, PLEZIER, AVONTUUR, CREATIEF!

Dankzij de inzet van Dais & Lon is Vaste Lasten Service tot een goede communicatie strategie gekomen, om optimaal gebruik te maken van de social media. Dit leidt er onder andere toe dat de verschillende communicatie-uitingen nu beter zichtbaar zijn en consumenten gemakkelijker contact op kunnen nemen.


Madeindonesia - Vaste Lasten Service

MadeIndonesia

MadeIndonesia is opgericht met als doelstelling om klanten zoveel mogelijk kwaliteit te bieden voor een scherpe prijs. MadeIndonesia is opgericht door twee ondernemers die al ervaring hadden met het zakendoen in Indonesië. Het team bestaat uit jonge ontwikkelaars uit Yogyakarta.

Madeindonesia heeft Vaste Lasten Service geholpen om de website zo helder en gebruiksvriendelijk mogelijk in te richten. Dit zorgt ervoor dat gezinnen zich er gemakkelijk kunnen aanmelden, of ze de mogelijkheid hebben om meer informatie in te winnen. Dankzij nieuwe pictogrammen en nieuwe website heeft Vaste Lasten Service de potentie om verder door te groeien.


NAC - Vaste Lasten Service

NAC Museaum clubCard

De NAC Museum ClubCard wordt voor mogelijk gemaakt door de European Sports Company. Zij zetten zich in voor sportverenigingen door het gehele land en dragen elke club, vereniging en sport een warm hart toe. Met meer dan 10 jaar ervaring in het ondersteunen van verenigingen is dit een uitermate geschikte partij om voor een ClubCard te zorgen. Zodoende heeft de NAC Museaum een eigen ClubCard, de kaart waarmee het mogelijk wordt dat iemand als NAC Museum donateur korting krijgt op bijvoorbeeld boodschappen en tegelijkertijd het NAC Museum extra steunt!


VLIC - Vaste Lasten Service

Vlic & Vase Lasten Service

VLIC is een onafhankelijke partner welke leveranciers op het gebied van elektriciteit, gas, internet, televisie en (mobiele)telefonie vergelijkt en hierdoor geld bespaart voor de consument.

Om de beste prijs voor onze leden te waarborgen maakt Vaste Lasten Service regelmatig gebruik van de kennis en inkoopafspraken van VLIC.

Daarnaast zijn er ook nog een drietal blogs: Vaste Lasten Service WordPress, Vaste Lasten Service Weebly en Vaste Lasten Service Jimdo